modellen gezocht fotografie

Om mijn portfolio uit te breiden ben ik opzoek naar verschillende modellen met de volgende thema’s:

 • koppel (jong tot oud)
 • kinderen
 • borst voedende mama
 • zwangerschap
 • moeder en kind/kinderen
 • vader en kind/kinderen
 • Dieren (vooral huisdieren)

Nu ik mijn hobby fotografie wil professionaliseren en ook in bepaalde thema’s wil gaan werken om te kijken wat me ligt, zoek ik dus mensen die daaraan mee willen werken. Deze fotoshoots zijn dus voor mij om te oefenen, dus bied ik ze gratis aan inclusief 5 foto’s. Deze foto’s mag je uitzoeken uit de galerij, die ik op na de fotoshoot opstuur.

Bij interesse neem contact met me op via onderstaand formulier:

  Kijk in mijn portfolio voor de al geschoten foto’s.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *